top of page
content-pixie-WdJ4WnLxyDs-unsplash_edited_edited.png

Environ

Skincare

Environ is opgericht door Dr. Desmond Fernandes, 1 van de 5 beste plastisch chirurgen ter wereld. Als baanbreker ontdekte hij dat het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties de kwaliteit van de huid zichtbaar verbeterd. Door zijn uitgebreide onderzoeken ontdekte hij dat de begeerde vitamine belangrijk is in het behoud van een mooie en gezonde huid. Met deze wetenschap heeft hij een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Zo behoort Environ nu tot de top van huidverzorging.

Het doel van de producten van Environ is het gezond maken en houden van de huid door het chronisch tekort aan vitamines en antioxidanten dagelijks aan te vullen en de celfuncties van de huid te normaliseren en te activeren.

Environ.jpg

Jane Iredale

Make-up

Met behulp van de beste mineralen en biologische ingrediënten waar mogelijk, verbetert de volledige lijn van hoogwaardige, crualty-free, huidverzorgende make-up uw natuurlijke schoonheid en voedt het uw huid. Als schoon schoonheidsmerk zijn de make-up en huidverzorgingsproducten van Jane Iredale vrij van parabenen, talk, ftalaten, synthetische geurstoffen en GMO-ingrediënten.

Van multitaskende natuurlijke minerale make-up tot gezonde huidverzorgingsformules, Jane Iredale creëert schone schoonheidsproducten die even goed zijn voor je huid, als dat ze mooi zijn om te dragen. Win win win if you ask us!

Schermafbeelding 2021-07-29 om 17.43.23.png
Wit satijn

Advanced Nutrition Program

Supplementen

De supplementen van Advanced Nutrition Programme pakt de huid langs binnenin aan. Ze vormen een mooie aanvulling op een juiste skincare routine. Door zowel van binnen- als van buitenuit de huid te onderhouden, kunnen we zichtbare resultaten versterken en versnellen. De supplementen zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. 

anp2.jpeg
bottom of page